Artykuły i poradniki Hotelu Radisson Blu:
Radisson Blu Hotel Kraków zdobywa kolejną wyjątkową nagrodę
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Restauracja Milk&Co krakowskiego Hotelu Radisson Blu w akcji Rekomendacji Krakowskich Restauracji została laureatem w kategorii „Dla wymagających”. Informacja o lokalu znalazła się także w „Kraków na widelcu” – unikalnym przewodniku po krakowskich restauracjach.
Bardzo Dobre Maniery w Radisson Blu Hotel Kraków
Radisson Blu hotel Kraków
Kilka słów:
Radisson Blu Hotel Kraków właśnie dołączył do ogólnopolskiej akcji Bardzo Dobre Maniery. To organizowana przez Polski Czerwony Krzyż inicjatywa, mająca na celu zebranie środków na rzecz niedożywionych dzieci w Polsce.
Wakacyjne menu w Radisson Blu Hotel Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Z pierwszym dniem czerwca w restauracji Milk&Co krakowskiego hotelu Radisson Blu pojawiło się nowe menu. Szef Kuchni Stanisław Bobowski zawarł w karcie potrawy z świeżych, kolorowych produktów od lokalnych dostawców. W menu znalazły się dania klasyczne, tradycyjne, jest także sporo nowości i nietypowych aranżacji.
Szparagowe królestwo w Radisson Blu Hotel Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
W maju w bufecie Surf&Turf krakowskiego hotelu Radisson Blu serwowane będą szparagi. Te niezwykle zdrowe warzywa smakują wspaniale w towarzystwie mięs, ryb, z sosem, grillowane, smażone czy gotowane – Stanisław Bobowski Szef Kuchni Radisson Blu Hotel Kraków przyrządzi je na wszystkie najsmaczniejsze sposoby.
Hotele Radisson Blu w Warszawie odnowiły piętra konferencyjne
Radisson Blu Centrum
Kilka słów:
Wraz z nadejściem wiosny warszawskie hotele Radisson Blu oddały do użytku gości świeżo wyremontowane sale konferencyjne o łącznej powierzchni prawie 2000 m2. Drobne prace remontowe i zupełnie nowe wyposażenie sprawiły, że wnętrza przeznaczone do organizacji spotkań w Radisson Blu Centrum Hotel Warsaw i Radisson Blu Sobieki Hotel Warsaw nabrały nowego wymiaru.
Pikantne Indie w sercu Krakowa
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
W kwietniu w bufecie Surf&Turf krakowskiego Radisson Blu Hotel królować będzie kuchnia indyjska. Znakomite dania, orientalne przyprawy, oryginalne składniki, świeże ryby i owoce morza to recepta na udaną indyjską kolację.
Marzec na ostro, czyli smak Meksyku w Radisson Blu Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Kuchnia meksykańska jest ogromnie zróżnicowana i nie bez przyczyny mówi się, że należy do najbardziej urozmaiconych na świecie. Tym bardziej warto skosztować jej oryginalnych przysmaków serwowanych w ramach bufetu Surf&Turf w Radisson Blu Hotel Kraków. Jedno jest pewne – będzie ostro!
Uczta polskich smaków w Radisson Blu Hotel Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
W styczniu w ramach Bufetu Surf&Turf w hotelu Radisson Blu Kraków gości zaskoczy regionalna kuchnia polska. Na talerzach zagoszczą przysmaki podhalańskie, podkarpackie, lubelskie, wielkopolskie i inne. To dobra okazja by w jednym miejscu skosztować potraw i lokalnych przysmaków znajdujących się w kanonie kulinarnym tak wielu zakątków kraju.
Radisson Blu Hotel Kraków uszczęśliwia dzieci
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Przełom listopada i grudnia w hotelu Radisson Blu Kraków, to czas bardzo szczególny. W ciągu kilku tygodni ten krakowski hotel zrealizował dwie charytatywne akcje na rzecz Domu Dziecka im. Jana Brzechwy w Krakowie – aukcję dzieł sztuki oraz Mikołajkowe przekazanie prezentów zakupionych przez gości i pracowników.
Zimowe menu w Radisson Blu Hotel Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Wraz z nadchodzącą zimą uległo zmianie menu restauracji Milk&Co w Hotelu Radisson Blu Kraków. Nowe menu – wspólne dzieło Szefa Kuchni Stanisława Bobowskiego i jego zespołu, to w większości dania z ryb i owoców morza, produktów sezonowych i tych pozyskiwanych od lokalnych dostawców. W menu znalazły się zarówno sprawdzone potrawy, jak i nowości – w tym te przyrządzane na japońskim Teppanyaki.